torsdag 13 februari 2014

SOCKERBAGARE SÖKES TILL CORNELIA!


Sökes: Glad, kreativ, arbetssam och serviceinriktad person som brinner för bakning och matlagning . Du är antingen bagare, kock, konditor eller självlärd. Du är eller funderar på att bli egen företagare.  Det är en självklarhet för dig att använda naturliga råvaror och att göra allt själv från grunden. Gärna är du också duktig på att baka bröd och en hejare på matlagning. Vi förutsätter att du tycker om inredning och kläder och kan hoppa in och hjälpa till ibland i vår butik, på samma sätt som vi kan hoppa in och hjälpa dig på cafésidan då det behövs. Du bör ha goda kunskaper i finska och du kan börja på ditt nya jobb som caféföretagare på Cornelia till sommaren.

Finnes:  Mysigt café i Cornelias livsstilsbutik i vacker 1800-talsmiljö som väntar på att en (eller flera) driftig(a) person(er) ska ta över caféet och utveckla det samt bygga upp en cateringverksamhet med t ex fina hembakade tårtor, smörgåstårtor och annat gott.  Utrymmet på cafésidan är inte så stort vintertid (i dagens läge), men sommartid finns gott om sittplatser för cafégäster i den stora trädgården som omger Cornelia.

Plan: Caféet drivs nu av Sofi och Nicole, men vår målsättning är att få mer tid över för att sköta butiken och nätbutiken, dvs jobba med inredning, delikatesser och kläder. Vi vill också få mer tid över för att jobba med planeringen av de evenemang som vi ordnar . Vi söker alltså dig/er som vill fortsätta där vi börjat med caférörelsen: hembakat av naturliga o lokala råvaror, glasstillverkning sommartid, chokladtillverkning vintertid. Du kunde utöka verksamheten med hembakat bröd, större utbud av sött o salt sommartid samt cateringverksamheten året om. Vi är villiga att hyra ut caféverksamheten med all vår köksutrustning över sommaren så att du får prova på utan att behöva satsa annat än din egen tid! Intresserad? Besök oss, ring eller maila så får vi diskutera mera :).

På bilden Greengates nyheter som precis har anlänt.

Kuvassa Greengaten ihania uutuuksia.
Etsitään siis Corneliaan kahvilayrittäjä. Otathan yhteyttä, jos tämä kuulostaa mielenkiintoiselta :).

Inga kommentarer: